Politerno > Україна і світ > Мендель буде вести передачу на держтелебаченні

Мендель буде вести передачу на держтелебаченні

  • 15 Березня, 2021
  • 714 Переглядів
  • 0

Прессекретарка президента Юлія Мендель вестиме щотижневу передачу на державному телеканалі “Дом”, що транслюється на окупованих Росією територіях України.

Про це Мендель повідомила у Facebook.

 

“На цьому тижні на Телеканал Дом і UATV російською стартує щотижневе ТВ-шоу “Погляд з Банкової з Юлією Мендель”. Це авторський проект прес-секретаря президента України”, – повідомляється у Facebook телеканалу “Дом”.

“Не втомлюємося говорити з вами. А особливо – з українцями, котрі опинилися за контактною лінією на Донбасі та в Криму. Сьогодні, о 19:30 для підписників Телеканал Дом у YouTube – пілотний випуск про дезінформацію та соціальні послуги для українців по обидва боки контактної лінії”, – зазначила Мендель.

Канал повідомляє, що Мендель коментуватиме актуальні події і буде “ділитися своїми висновками про те, що відбувається, робить прогнози спеціально для аудиторій, які проживають на тимчасово окупованих територіях Криму і Донбасу”.

Нагадаємо, державний телеканал “Дом” 1 березня почав супутникове мовлення на окуповані Росією території України. “Дом” можна дивитися в Донецьку, Макіївці, Горлівці, Судаку, Євпаторії, Сімферополі та інших окупованих містах.

Наприкінці лютого 2010 року президент Володимир Зеленський обговорив з керівництвом провідних медіагруп проблеми телевізійного мовлення, які виникли після початку кодування чотирма медіагрупами супутникового сигналу їхніх телеканалів. Президент і представники медіагруп дійшли згоди до 16 березня 2020 року забезпечити запуск незакодованих супутникових міжнародних версій своїх загальнонаціональних телеканалів і таким чином знову зробити телебачення доступним для українських громадян.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE