Politerno > Тернопільщина > “Тернопільський комбінат хлібопродуктів” відновив роботу – Михайло Головко зустрівся з новим керівництвом. ФОТО

“Тернопільський комбінат хлібопродуктів” відновив роботу – Михайло Головко зустрівся з новим керівництвом. ФОТО

  • 26 Березня, 2021
  • 5377 Переглядів
  • 0

Два місяці назад в АТ “Державна продовольчо-зернова корпорація України” змінилося керівництво, відповідно, змінилося і керівництво філій в регіонах. «Тернопільський комбінат хлібопродуктів» очолив колишній перший заступник голови Тернопільської обласної ради Василь Деревляний.

Відразу слід зазначити, що це єдине державне підприємство, яке залишилося на Тернопільщині.

Згідно із новою стратегію розвитку компанії, нове керівництво відновлює втрачені позиції на зовнішніх ринках та перезапускає виробництво муки.

Фахівці зазначають, що продукція комбінату є конкурентноспроможною і свого часу експортувалася в Індонезію, ОАЕ, Китай тощо.

Новий менеджмент комбінату у ці дні запустив млин, відновлюються експортні налаштування виробничого процесу. Тож привітати нове керівництво з «перезавантаженням» приїхав голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

«Хочу подякувати голові Тернопільської обласної ради Михайлу Головку та керівнику департаменту сільського господарства облдержадміністрації пану Володимиру Стахіву за те, що відвідали наше підприємство. Наш комбінат запрацював, почав приймати добре зерно від господарств області, ми мелемо і будемо продавати дуже якісну муку. 25 років підприємство не модернізувалося, ніхто не вкладав у це підприємство, не було жодної модернізації і тільки зараз, спільно з місцевою владою, спільно з керівниками сільськогосподарських підприємств ми можемо забезпечити розвиток. Ми подивилися і елеватор зберігання зерна і млин, після чого мали спілкування. Голова обласної ради і представник ОДА запевнили, що єдине державне підприємство в області буде працювати і вони усіляко цьому сприятимуть», – зазначив Василь Деревляний.

Своєю чергою керівник департаменту сільського господарства облдержадміністрації Володимир Стахів зазначив: «Як бачимо, підприємство потребує чималих інвестицій, але мусимо констатувати, що воно виготовляє дуже якісну продукцію. Це справді так. Комбінат потрібно підтримати. Необхідно, щоб аграрні компанії постачили на комбінат зерно, вчасно проводили розрахунки. Ця співпраця є вкрай важливою для життя підприємства».

Слід відзначити, що голова Тернопільської ОДА Володимир Труш на запрошення Василя Деревляного не відгукнувся. За рік своєї роботи на посаді він ні разу не відвідав єдине державне підприємства краю. Це є красномовною ілюстрацією справжнього відношення керівництва держави до вітчизняного виробника.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE