Politerno > Україна і світ > В “Голосі” заколот: 11 нардепів звільнили Железняка з поста глави фракції. Він це спростовує

В “Голосі” заколот: 11 нардепів звільнили Железняка з поста глави фракції. Він це спростовує

  • 12 Липня, 2021
  • 487 Переглядів
  • 0

Увечері 12 липня фракція партії “Голос” на своєму засіданні проголосувала за звільнення з посади керівника фракції Ярослава Железняка.

Про це повідомила у своєму Фейсбуці народна депутатка від “Голосу” Ольга Стефанішина.

 

За її словами, за рішення звільнити Железняка проголосували 11 народних депутатів, тобто більшість членів фракції у Верховній Раді.

У коментарях на питання про те, хто буде керувати фракцією, вона відповіла: “в.о. до обрання нового голови є заступник голови Роман Костенко”.

Нардепка від “Голосу” Олександра Устінова підтвердила слова Сефанішеної щодо зміни голови фракції. За її словами, замість Ярослава Железняка призначили Романа Костенко.

Ярослав Железняк через 5 хвилин написав у відповідь, що все це вигадки і такого рішення не приймалося.

Нагадаємо, у Тернопільській обласній організації “Голосу” зажадали від глави партії Кіри Рудик і керівника фракції в парламенті Ярослава Железняка скласти мандати.

Чернівецька бласна організація партії “Голос” оголосила про внесення подання до політради партії щодо необхідності виключення із політсили Кіри Рудик, яка наразі її

Голова партії “Голос” Кіра Рудик в прямому ефірі тричі ухилилась від прямої відповіді на запитання щодо наявності у неї паспорта США. У пресслужбі запевняють, що нардепка має лише українське громадянство.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE