Politerno > Україна і світ > Рудик не відповіла, чи має паспорт США, пресслужба запевняє, що не має. ВІДЕО

Рудик не відповіла, чи має паспорт США, пресслужба запевняє, що не має. ВІДЕО

  • 6 Липня, 2021
  • 556 Переглядів
  • 0

Голова партії “Голос” Кіра Рудик в прямому ефірі тричі ухилилась від прямої відповіді на запитання щодо наявності у неї паспорта США. У пресслужбі запевняють, що нардепка має лише українське громадянство.

Про це Рудик заявивла в ефірі “Україна 24”, коментар пресслужби партії “Голос”.

Ситуація трапилась в ефірі телеканалу 5 липня. Зокрема, ведуча програми прямо запитала у Рудик, чи має та американське громадянство. Проте голова партії відповіла, що народилась в Україні та є українкою. Після цього ведуча ще двічі повторила запитання, але Кіра Рудик відповіла так само. 

 

У пресслужбі “Голосу” відповіли, що очільниця “Голосу” має лише українське громадянство та ніколи не мала громадянства інших країн, зокрема і США. 

“Учора в ефірі каналу “Україна 24” лідерка партії “Голос” Кіра Рудик сказала, що завжди була і є українкою. Вона є громадянкою України. Ніякого іншого громадянства, включаючи громадянство США, Кіра Рудик не має і ніколи не мала”, – заявили у пресслужбі.

Нагадаємо, у Тернопільській обласній організації “Голосу” зажадали від глави партії Кіри Рудик і керівника фракції в парламенті Ярослава Железняка скласти мандати.

Чернівецька бласна організація партії “Голос” оголосила про внесення подання до політради партії щодо необхідності виключення із політсили Кіри Рудик, яка наразі її

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE