Politerno > Україна і світ > Бойовики ліквідували і звільнили заднім числом найманця, який у стані сп’яніння убив сімох людей, – розвідка

Бойовики ліквідували і звільнили заднім числом найманця, який у стані сп’яніння убив сімох людей, – розвідка

  • 14 Серпня, 2021
  • 1013 Переглядів
  • 0

Російського найманця Данила Цуприка ліквідували свої ж після того, як він у стані сп’яніння убив сімох людей, відкривши стрілянину і застосувавши гранату.

Про це інформує пресслужба ГУР Міноборони.

Днями в 9-му окремому мотострілковому полку 1-го армійського корпусу “ДНР” після вживання групою військовослужбовців спиртних напоїв між ними сталася бійка, під час якої єфрейтор Цупрік відкрив стрілянину зі штатної зброї і застосував гранату. В результаті загинули семеро людей – чотири найманці і троє місцевих жителів.

“Відомо, що підрозділ спеціального призначення Міністерства внутрішніх справ так званої ДНР виявив і ліквідував єфрейтора Цупріка. Після цього, щоб уникнути відповідальності, командування 9-го окремого механізованого полку 1-го армійського корпусу так званої ДНР, в якому проходив службу Д.Цупрік, прийняло рішення про звільнення зазначеного злочинця “заднім числом” – 9 серпня”, – йдеться в повідомленні.

ГУР також опублікувало розшифровку радіоперехоплення про те, як окупанти сприйняли новину про ліквідацію свого “бойового побратима”.

З огляду на резонанс історії, в 9-му окремому мотострілковому полку 1-го армійського корпусу був проведений інструктаж окремих посадових осіб про обмеження використання мобільних телефонів для передачі службової інформації, додали в розвідці.

Нагадаємо, у квартирі підозрюваного у шпигунстві на РФ британця виявили кілька російських прапорів та нашивку розформованого в Україні підрозділу “Беркут”.

Міноборони США очікує на напад талібів на Кабул протягом наступних декількох днів. Уряд країни сподівається на те, що афганські війська чинитимуть опір.

Україна стурбована намірами Росії розмістити ядерну зброю в анексованому Криму.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE