Politerno > Україна і світ > Зеленський оцінив на 3+ роботу “слуг” за два роки і назвав головну помилку Разумкова. ВІДЕО

Зеленський оцінив на 3+ роботу “слуг” за два роки і назвав головну помилку Разумкова. ВІДЕО

  • 2 Жовтня, 2021
  • 735 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський оцінює роботу партії “Слуга народу” за два роки на “3+” за 5-бальною шкалою, а свою власну – на 7-8 за 12-бальною.

Про це заявив Зеленський у Трускавці на виїзному засіданні фракції “Слуга народу”, передає кореспондент УП.


“Не вистачає досвіду. Я бачу велику кількість людей, яка дуже сильно підтягнулася. Є потужні люди, яких, вибачте, що я так кажу, ніколи не було в Україні, не було багато таких людей. З точки зору цифровізації, інфраструктури, енергетики в таких боях і конкуренції, які у нас є на міжнародній арені”.

Зеленський дав свою оцінку “Слугам народу” за два роки за 5-бальною шкалою: “Вважаю, що на сьогодні – 3 з плюсом“.

Як змінився сам Зеленський за два роки та як оцінює власну роботу, президент спочатку відповідати не хотів.

“Я думаю, що не маю права ставити собі високу оцінку. 7-8, так кажуть? По 12-бальній. Я десь в середині”, – сказав він.

Також Зеленський назвав “внутрішньофракційним” питання стосовно перебування Дмитра Разумкова на посаді голови Верховної Ради.

“Питання Дмитра Олександровича (Разумкова – ред.) для мене, вибачте, ну зовсім не питання. Це питання в цілому, я вважаю, внутрішньофракційне. Я вважаю, що велика помилка з боку Діми і консультантів, які зараз з ним працюють , що він виносить ці питання у публічну сферу, медіа.

Ні, секретів ніяких немає, але я вважаю, що у цих людей інші політичні погляди. І це нормально. Ми живемо в демократичній державі. Але якщо вони (погляди – ред.) інші, ніж у… 73%, які віддали голоси саме за цю програму (партії “Слуга народу” – ред.), то це нормально – значить, ти живеш своїм особистим життям”, – зазначив Зеленський.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE