Politerno > Україна і світ > Коли уряд виділяв мільйони на “Феофанію”, у обурених профспілок зник звук

Коли уряд виділяв мільйони на “Феофанію”, у обурених профспілок зник звук

  • 24 Листопада, 2021
  • 868 Переглядів
  • 0

Сьогодні, 24 листопада, Кабінет міністрів на своєму засіданні серед інших ухвалив і рішення по відомій клініці “Феофанія”.

Так, зокрема медичні установи Державного управління справами (ДУС), сама “Феофанія” та Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини отримають бюджетні кошти на закупівлю обладнання для екстреної допомоги, радіохірургії та діагностики.

Загалом на ці цілі виділять майже 87 мільйонів гривень. На них закуплять системи для мамографії, хірургічний інструмент для трансплантології, електрохірургічний блок, відеоендоскоп та ін.

Як відомо, у “Феофанії” та Науково-практичному центрі профілактичної та клінічної медицини обслуговується політична еліта країни та держчиновники – Офіс президента, Кабмін, РНБО тощо.

Причому гроші на елітні лікарні дасть НСЗУ – фактично за рахунок інших медустанов.

Цим фактом уже обурилися у профспілках. Але глава МОЗ Ляшко заявив, що у “Феофанії” лікуються всі українці, а коштів на обладнання їй давно не виділяли.

За дивним збігом обставин під час прямого включення профспілок із незручними питаннями раптом зник звук. У результаті їх обурення так і залишилося поза увагою.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE