Politerno > Україна і світ > Росія активізувала в ОРДЛО заходи з комплектування особового складу, – розвідка

Росія активізувала в ОРДЛО заходи з комплектування особового складу, – розвідка

  • 10 Грудня, 2021
  • 735 Переглядів
  • 0

З 1 грудня командування ЗС Росії активізувало заходи в ОРДЛО з комплектування особовим складом з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК.

Про це повідомляє ГУР Міноборони у фейсбуці.

“Противником розгорнуто роботу агітаційних груп (агітаторів) від військових частин окупаційних військ, розповсюджуються спеціальні пропагандистські матеріали (брошури, рекламні оголошення, листівки тощо), здійснюється масова розсилка агітаційних СМС-повідомлень. Водночас окупантами до 25 грудня введено тимчасове зниження вимог до кандидатів на військову службу щодо стану здоров’я, судимості, наявності реєстраційних документів та документів, що посвідчують особу, виданих окупаційними адміністраціями”, – повідомили у розвідці.

Крім того, за даними ГУР, окупаційне командування посилює тиск на військовослужбовців, які не бажають продовжувати контракти і планують звільнення з військової служби, створює умови щодо їх утримання, у тому числі затягуванням розгляду рапортів, затримкою розрахункових виплат, неповерненням особистих документів, які зберігаються в штабах військових частин.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE