Politerno > Україна і світ > Користувачі “Дії” скаржаться на збої в роботі додатку

Користувачі “Дії” скаржаться на збої в роботі додатку

  • 14 Грудня, 2021
  • 516 Переглядів
  • 0

На facebook-сторінці “Дія користувачі масово скаржаться на збої в роботі мобільного застосунку.

Більшість користувачів скаржаться, що з додатку щезли COVID-сертифікати після оновлення додатку. У деяких людей зникла й решта документів.

 

У коментарях зазначають, що в додатку не працюють майже всі функції, а додаток вимагає повторну авторизацію (заново реєструватися).

 

Технічна підтримка відповідала деяким користувачам і просила зачекати й спробувати згенерувати сертифікати пізніше. В одній відповіді техпідтримка повідомила, що наразі є проблеми в електронних реєстрах системи охорони здоров’я, через що відбуваються збої в роботі “Дії”.

 

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров близько 22:45 написав у своєму telegram-каналі, що в “Дії” зараз “все працює стабільно”, натякнувши, що збої можуть траплятися через початок бета-тестування послуги “єПідтримка”.

13 грудня в мобільному застосунку “Дія” почався етап бета-тестування послуги “єПідтримка” – виплати 1 тисячі гривень для повністю вакцинованих громадян. Українці відкрили в банках-партнерах уже понад 1 мільйон спеціальних карток для виплати “ковідної тисячі”.

Нагадаємо, обіцяну президентом тисячу гривень за повну вакцинацію від коронавірусу можна буде отримати лише через мобільний застосунок “Дія”. У пілотному режимі “єПідтримка” запрацює з 13 грудня.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE