Politerno > Україна і світ > Помічниця заступника міністра освіти з глибоким декольте здійняла бурю у соціальних мережах. ФОТО

Помічниця заступника міністра освіти з глибоким декольте здійняла бурю у соціальних мережах. ФОТО

  • 25 Грудня, 2021
  • 4703 Переглядів
  • 0

У соціальній мережі Instagram опубліковано фотографію з мерії Львова, на якій міський голова Андрій Садовий разом із ще кількома чиновниками сфотографувався разом із молодою дівчиною у сукні з провокаційним декольте.

Фотографію в Instagram опублікувала дівчина на ім’я Крістіна Тишкун. Вона зробила публікацію у п’ятницю, 24 грудня.

“Судячи з фотографії, вона була зроблена на Форумі з енергоефективності, в якому брали участь заступник міністра освіти Ігор Гарбарук та мер Львова Андрій Садовий”, – йдеться у повідомленні.

При цьому дівчина прийшла на захід у чорній сукні з великим вирізом на грудях, її губи відведені червоною губною помадою, а весь образ доповнює хрестик, одягнений поверх сукні.

“Одягнутися як курочка – це, типу, модно? Треба було йти без вбрання. З якою метою вибирають таке вбрання до міської ради? Садовий запросив ескортницю”, – так прокоментували фотографію користувачі соцмережі.

Сама Крістіна Тишкун, відповідаючи на деякі коментарі, написала, що кожен одягається як йому зручно і комфортно.

Водночас політичний експерт Яніна Соколовська у Facebook підтвердила, що ця дівчина працює помічником заступника міністра освіти.

«Поверніть Мендель! До Львова приїхав заступник міністра освіти зі своєю помічницею Крістіною Тишкун, фото якої є на банері МОН. Вона пішла перевіряти училища разом з розрізами зверху і знизу майже до талії. Галичани так обурилися, що діві не допоміг навіть хрестик, одягнений поверх декольте і явно націлений підкорити християн Львова. Бідна ошатна Христина, шипіння навколо вона не могла не почути. А якщо серйозно: ось де їх беруть?», – пише Соколовська.

У мережі Тишкун публікує більш відверті фото:

 



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE