Politerno > Україна і світ > Зі “Слуги народу” вийшов нардеп Воронько, в якого ДБР проводило обшуки

Зі “Слуги народу” вийшов нардеп Воронько, в якого ДБР проводило обшуки

  • 1 Лютого, 2022
  • 498 Переглядів
  • 0
Олег Воронько

Нардеп від “Слуги народу” і член міжфракційного об’єднання “Розумна політика” Олег Воронько вийшов із президентської фракції.

Про це сам Воронько повідомив на засіданні парламенту 1 лютого.

“Я, Воронько Олег, ухвалив рішення вийти з фракції “Слуга народу”… Заяву про вихід із фракції я ще не передав керівництву, але сьогодні зроблю це”, – зазначив нардеп.

За словами Воронька, “влада почала цькувати депутатів, які мають власну точку зору на те, що насправді відбувається в країні, тиснути на тих, хто вирішив підтримати об’єднання “Розумна політика” і хто вважає за потрібне голосувати, так як каже совість, а не так як хочуть в Офісі президента”.

Він додав, що після його вступу до команди ексспікера Дмитра Разумкова “в Офісі президента геть зовсім знесло дах”, бо вранці 28 січня пройшли “одночасні обшуки з залученням озброєних спецпризначенців” у нього вдома, у помешканні його сина, його родичів і друзів.

Воронько назвав це “акцією залякування незгодних з Банковою депутатів монобільшості” і “переслідуванням політичних опонентів”.

По обіді спікер ВР зачитав заяву Воронька про вихід зі “Слуги народу”.   

Державне бюро розслідувань 28 січня проводило обшуки у народного депутата Олега Воронька, який входить у міжфракційне об’єднання Дмитра Разумкова “Розумна політика”. Слідчі дії проходили в межах кримінального провадження за фактом підроблення документів.  



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE