Politerno > Україна і світ > НАБУ таки затримало близького до голови ОП Єрмака депутата Київради

НАБУ таки затримало близького до голови ОП Єрмака депутата Київради

  • 9 Лютого, 2022
  • 855 Переглядів
  • 0

Детективи НАБУ затримали депутата Київської міськради від “Слуги народу” Владислава Трубіцина, який втік від правоохоронців після викриття на отриманні хабаря в 1,2 мільйона гривень.

Про це повідомила пресслужба НАБУ.

 

“Депутата Київради та інших викритих на одержанні 1,26 млн грн неправомірної вигоди посадовців затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу”, – йдеться у повідомленні.

Наразі правоохоронці вирішують питання щодо вручення затриманим повідомення про підозру.

Як написав у фейсбуці головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов, Владислава Трубіцина, який очолює комісію Київради з питань підприємництва та благоустрою, та його помічника затримали на отриманні хабаря в 1 млн 260 тис. грн.

Ці кошти Трубіцин вимагав у підприємця за річний дозвіл на роботу для мережі торгівельних МАФів у центрі Києва.

“Трубіцин – ключова людина у видачі дозволів на МАФи в Києві. Це людина, пов’язана з главою Офісу президента Андрієм Єрмаком, який до свого походу в політику займався як юрист та лобіст оформленням дозволів на МАФи, літні майданчики ресторанів та об’єкти нерухомості в Києві”, – пише Бутусов.

Журналіст припускає, що президент Зеленський захищатиме Трубіцина так само, як захищає Татарова та Трухіна.

“Трубіцин є одним з найбільш впливових та довірених осіб ОП у Києві, одним з тих, хто вирішує будь-які питання “слуг народу” в столиці”, – додав Бутусов.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE