Politerno > Україна і світ > Окупанти здійснили авіаналіт на Бровари, на Київщині ракетним ударом зруйнували три 5-поверхівки

Окупанти здійснили авіаналіт на Бровари, на Київщині ракетним ударом зруйнували три 5-поверхівки

  • 28 Лютого, 2022
  • 1446 Переглядів
  • 0

На околиці Броварів в бік Києва було здійснено авіаналіт, є поранені. У результаті російського ракетного удару по м. Васильків, м. Біла Церква та с. Калинівка, що у Київській області зруйновані гуртожиток та дві житлові 5-поверхірки.

Про це повідомляють мер Броварів Ігор Сапожко у Facebook, МВС та ДСНС.

“Декілька хвилин тому на околиці Броварів в бік Києва було здійснено авіаналіт. Є поранені”.

Сапожко закликав мешканців міста залишатися в укриттях.

Пізніше він додав, що після авіанальоту у Броварах поранено 6 осіб.

У КМДА попередили, що виїзд із Києва в напрямку Броварів обмежено.

Гуртожиток та дві житлові 5-поверхірки зруйновані у результаті російського ракетного удару по м. Васильків, м. Біла Церква та с. Калинівка, що у Київській області, увечері 28 лютого.

“Близько 19:10 внаслідок ракетного удару по м. Васильків, м. Біла Церква та с. Калинівка відбулось руйнування 5-поверхового гуртожитку та 2 п’ятиповерхових житлових будинків. Для надання допомоги до гуртожитку у м. Біла Церква слідує 3 одиниці техніки ДСНС, у м. Васильків та с. Калинівка підрозділи не задіяні в зв’язку з обстрілами”, – йдеться у повідомленні ДСНС.

За даними ДСНС, станом на 20:30 внаслідок ракетного удару у м. Біла Церква зруйновано 3-поверховий гуртожиток без подальшого горіння.

Рятувальники деблокували 2 людей. Попередньо під завалами знаходиться ще 1 людина. Роботи тривають.

Нагадаємо, перший раунд переговорів Укрїни та РФ, яка здійснила вторгнення в нашу країну, закінчений – сторони повертаються до своїх столиць.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE