Politerno > Україна і світ > Дружина Зеленського показала усьому світу фото убитих окупантами українських дітей

Дружина Зеленського показала усьому світу фото убитих окупантами українських дітей

  • 6 Березня, 2022
  • 1489 Переглядів
  • 0

Олена Зеленська оприлюднила дані українських дітей, які загинули від рук російських окупантів. Вона закликала НАТО закрити небо над Україною, аби зупинити вбивства українців.

Зеленська запитала у світу, скільки ще має загинути дітей, щоб російські війська припинили стріляти, а гуманітарні коридори домовилися.

Вона наголосила, що сотні дітей можуть померти у підвалах без їжі та медичної допомоги, багато хто вже тиждень не виходить на зв’язок.

 

“Звертаюсь до всіх чесних ЗМІ цього світу! Повідомте ці страшні факти: російські окупанти вбивають дітей. І роблять це спеціально, стріляють у своїх жертв і не дозволяють гуманітарної допомоги”, – закликала вона.

Дружина президента також звернулася до держав НАТО із закликом нарешті закрити повітряний простір для російських літаків.

Окупанти вбивають українських дітей. Свідомо і цинічно.

… Я мушу повідомити про це. В Україні вже загинули щонайменше 38 дітей. І ця кількість може продовжити збільшуватися прямо зараз через пожежу мирних міст! Коли люди в Росії кажуть, що вони не воюють з громадянським населенням, покажіть їм ці фотки! Це обличчя дітей, які ніколи не дорослішають”, – зазначила Зеленська.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE