Politerno > Україна і світ > Спікер Путіна каже, що РФ завершує демілітаризацію України – про “денацифікацію” вже забув

Спікер Путіна каже, що РФ завершує демілітаризацію України – про “денацифікацію” вже забув

  • 7 Березня, 2022
  • 2220 Переглядів
  • 0

Пєсков заявив, що Росія нібито може припинити війну будь-якої миті, якщо Київ виконає “умови” Москви. Натомість у Кремлі стверджують, що вже закінчують “демілітаризацію України”.

Про це заявив прессекретар Путіна Дмитро Пєсков, якого цитує Reuters.

“Ми справді закінчуємо демілітаризацію України. Ми її закінчимо. Але головне, щоб Україна припинила свої бойові дії. Вони мають припинити свої бойові дії, і тоді ніхто не стрілятиме”.

Вони мають зробити поправки до своєї Конституції, згідно з якими Україна відкине будь-яку мету увійти до будь-якого блоку. Ми також говорили з приводу того, що вони мають визнати, що Крим – російська територія, і що вони мають визнати Донецьк та Луганськ як незалежні держави. І це все. Це може зупинитися будь-якої миті”, – зазначив Пєсков.

Пєсков нагадав, що Росія вимагає, щоб Україна припинила військові дії, змінила свою конституцію, закріпивши нейтралітет, визнала Крим російською територією та визнала сепаратистські Донецьку та Луганську республіки незалежними територіями.

Пєсков у розлогому коментарі нічого не сказав про “денацифікацію” України, яка була однією з головних причин початку війни.

Нагадаємо, Збройні сили України повернули контроль над міжнародним аеропортом в Миколаєві.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE