Politerno > Україна і світ > Ворог наніс удар по Яворівському полігону – загинули 35, постраждали 134 людей

Ворог наніс удар по Яворівському полігону – загинули 35, постраждали 134 людей

  • 13 Березня, 2022
  • 3255 Переглядів
  • 0

Російські окупанти завдали авіаудару по Міжнародному центру миротворчості та безпеки, відомому як Яворівський військовий полігон.

Про це повідомляє повідомляє Львівська обласна державна адміністрація вранці 13 березня.

 

«Окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки. За попередніми даними, вони випустили вісім ракет», – йдеться в повідомленні.

Як повідомив спочатку голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький на брифінгу 13 березня, в результаті ракетного удару по Яворівському полігону на Львівщині загинули 9 людей, ще 57 осіб постраждали.

“Було випущено, за попередніми даними, більше 30 ракет. Спрацювала система протиповітряної оборони, певну кількість було збито.

На даний момент 57 людей травмовані, уражені, перебувають у лікарнях, 9 загинуло – за офіційно підтвердженими даними. На даний момент здійснюється гасіння пожежі і розбір уламків”, – йдеться у повідомленні.

u.p.d. Станом на 12 годину наразі підтверджено про загибель 35 осіб в результаті ракетного удару по Яворівському полігоні. Ще 134 людей перебувають у лікарні з різним ступенем ураження. 

Про це проінформував голова Львівської ОДА Максим Козицький у Facebook.

“На 12:00 майже всі пожежі на території Міжнародного центру ліквідовані, вибухотехніки та інші фахівці обстежують територію, розібрали велику частину завалів”, – зазначив голова ОДА.

Авіаудар здійснили з акваторії Чорного та Азовського морів. Літаки підняли в аеропорту Саратово.

Загалом окупанти випустили більше 30 ракет. Спрацювала українська система протиповітряної оборони – частину ракет було збито в повітрі.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський відзначив державними нагородами 106 військовослужбовців ЗСУ, які мужньо проявили себе у боях за незалежність України: 17 з них – посмертно.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE