Politerno > Україна і світ > У Харківській області захисники відбили атаку окупантів на гелікоптерах

У Харківській області захисники відбили атаку окупантів на гелікоптерах

  • 23 Березня, 2022
  • 1310 Переглядів
  • 0

У Харківській області захисники відбили атаку російських окупантів, здійснену з бойових гелікоптерах.

Про це повідомляє голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у прямому ефірі національного телемарафону.

“Наші Збройні сили свої позиції тримають.

Сьогодні їх перевіряли бойовими вертольотами Ка-52. Цей напад було відбито. Це відбулося буквально от за годину до нашого ефіру (близько 18:30 – ред.)

Таке само наші Збройні сили тримають під контролем переміщення збройних сил окупантів, зокрема і в напрямку міста Ізюма. Тому що вони (росіяни – ред.) розуміють, що фактично свою битву за Харків вони вже програли. І тому свої формування вони сконцентрували більше по тому напрямку”, – зазначив Синєгубов.

Голова ОВА сказав, що найгірша ситуація в області наразі в Ізюмі, де відсутній мобільний зв’язок, електро-, тепло-, газо- та водопостачання, а окупанти впродовж кількох днів не погоджують “зелений коридор” для гумвантажу.

За його словами, комунальники працюють над відновленням теплопостачання у Лозовій після ракетних ударів. Рятувальники розбирають завали, під якими можуть перебувати мирні мешканці.

За словами Синєгубова, щодня до Харкова прибуває близько 100 тонн гуманітарної допомоги з продуктами харчування та медикаментами. Далі її розподіляють через логістичні центри та волонтерів до людей.

Нагадаємо, захисники знищили ворожу колону і збили крилату ракету на Харківщині.

Пентагон стверджує, що російські війська «свідомо та навмисно» атакують цивільну інфраструктуру в Україні.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE