Politerno > Україна і світ > Розвідники не підтверджують намірів РФ застосувати ядерну зброю

Розвідники не підтверджують намірів РФ застосувати ядерну зброю

  • 15 Квітня, 2022
  • 779 Переглядів
  • 0
ядерна зброя

Українська та іноземні розвідки не мають інформації стосовно намірів РФ застосувати проти України зброю масового знищення, зокрема, ядерну.

Про це сказав на брифінгу, відповідаючи на запитання журналістів, заявив речник Міноборони Олександр Мотузяник, повідомляє Укрінформ.

“Ядерна зброя – це останній козир РФ. Наразі у нас немає відомостей, що РФ може застосувати таку зброю. Іноземні розвідки, з якими Україна співпрацює, також не підтверджують такої інформації”, – сказав речник.

Водночас він зауважив, що, за будь-яких обставин, треба бути готовими до будь-якого розвитку ситуації. У тому числі і до можливого дуже негативного інциденту. “Станом на зараз, ми не прогнозуємо цього”, – додав він.

Нагадаємо, як заявив наприкінці березня речник Путіна Пєсков в інтерв’ю американському телеканалу PBS, якого цитує Інтерфакс-Україна, “за будь-якого розвитку подій (в Україні – ред.) причин застосовувати там ядерну зброю немає”.

Сьогодні внаслідок обстрілу російськими окупантами цивільних автобусів біля селища Борова Ізюмського району семеро людей загинули ще 27 мирних жителів поранені.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE