Politerno > Україна і світ > “Холодноярці” біля Ізюма збили російський бомбардувальник, а десантники – штурмовик Су-25 та безпілотник

“Холодноярці” біля Ізюма збили російський бомбардувальник, а десантники – штурмовик Су-25 та безпілотник

  • 21 Квітня, 2022
  • 1015 Переглядів
  • 0

Бійці 93ї ОМБ “Холодний Яр” збили російський літак на Ізюмському напрямку, а підрозділи ПО ДШВ збили штурмовик Су-25 та БПЛА “Орлан-10” окупантів.

Бійці 93ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр” збили російський літак на Ізюмському напрямку Харківської області.

 

У бригаді “Українській правді” уточнили, що ворожий літак було збито з переносного зенітно-ракетного комплексу “Ігла”. Підбитий винищувач СУ-34 впав на окуповану територію.

21 квітня підрозділами протиповітряної оборони військових частин Десантно-штурмових військ Збройних Сил України були збиті засоби повітряного нападу противника – штурмовик Су-25 та багатоцільовий безпілотний авіаційний комплекс “Орлан-10”, повідомив пресцентр командування ДШВ.

Вказано, що повітряні об’єкти російських окупантів було збито з переносних зенітно-ракетних комплексів “Stinger” та “Starstreak”. Напрямок, де це сталося, не розкривається.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE