Politerno > Україна і світ > Луганщина: росіяни вбили двох дітей і скинули авіабомбу на школу. ФОТО

Луганщина: росіяни вбили двох дітей і скинули авіабомбу на школу. ФОТО

  • 7 Травня, 2022
  • 650 Переглядів
  • 0

Окупанти накрили “Градом” село Привілля на Луганщині, внаслідок чого двоє дітей було вбито, а також скинули авіабомбу на школу в селищі Білогорівка. В той момент там знаходились близько 90 людей.

Про це у Telegram повідомив очільник ОВА Сергій Гайдай.

“Російські вбивці накрили “Градом” Привілля. Загибли двоє дітей. Жінка та ще дві дитини важко поранені.

Пообіді орки (російські загарбники – ред.) з “Градів” обстріляли житловий сектор Привілля. Снаряди поприлітали в будинки”.

Після обстрілу група швидкого реагування “Луганськ-1” вирушила містом в пошуках можливих жертв. На одній з вулиць Привілля у дворі виявили два тіла неповнолітніх – загинули хлопчики 11 та 14 років.

Ще дві дівчинки 12 та 8 років, а також 69-річна жінка отримали поранення.

На місці працюють поліцейські. Гайдай зазначив, що жертв може бути більше. Також він закликав місцевих жителів евакуюватися з небезпечного району.

Згодом голова ОВА повідомив, що росіяни скинули на школу в селищі Білогорівка авіабомбу, коли там знаходились близько 90 людей.

“Останній тиждень Білогорівка – село поблизу Лисичанська – гаряча точка. Орки намагаються там здійснити прорив, точаться постійні бої. Сьогодні російські вбивці “воювали” з беззбройними мирними мешканцями.

Рашисти скинули авіабомбу на школу, в якій ховалося майже все село. Всі, хто не встиг евакуюватися. Після влучання в клуб, підвал школи був єдиним місцем порятунку, але росіяни забрали в людей і цей шанс”, – йдеться в повідомленні.

За словами Гайдая, в школі знаходилося близько 90 людей. Близько 30 осіб вже врятували з-під завалів. Рятувальна операція триває. 

Нагадаємо, захисник Маріуполя Сергій Волина, який разом з побратимами тримає оборону в бункерах “Азовсталі”, заявив, що захисники опинилися у пекельному реаліті-шоу, за яким спостерігає увесь світ. І вони все ще сподіваються, що рішення про їх порятунок буде прийняте.  

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE