Politerno > Україна і світ > Росіяни відкрито відмовляються воювати в Україні, ФСБ шпигує – ГУР

Росіяни відкрито відмовляються воювати в Україні, ФСБ шпигує – ГУР

  • 18 Травня, 2022
  • 391 Переглядів
  • 0

Російські військові все частіше відмовляються виконувати накази командування щодо активних наступальних дій на території України.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР).

За даними воєнної розвідки України, попри прихований саботаж, кілька підрозділів 70 гвардійського мотострілецького полку вже відкрито відмовилися брати участь у війні та висунули вимогу повернути їх у місця постійної дислокації. 

За даними ГУР, командири частин всіляко намагаються приховати факти непокори. 

“Найбільш активних військовослужбовців, які вимагають повернення на територію Росії, сподіваючись на їхню швидку загибель, відправили на найбільш небезпечну ділянку фронту.

Для виявлення та нейтралізації ініціаторів відмови від участі у війні, у відділі ФСБ 58 загальновійськової армії вирішили наповнити підрозділи 70 полку своїми позаштатними агентами та інформаторами”, – зазначили у розвідці.

ГУР публікує список особового складу 70 гвардійського мотострілецького полку 42 мотострілецької дивізії 58 загальновійськової армії південного військового округу РФ (в/ч 71718), що дислокується в м. Шалі, Чеченська республіка.

Нагадаємо, вранці 17 травня російські окупанти завдали авіаудару по селищу Десна у Чернігівській області.

Також стало відомо, що задля зменшення для себе наслідків майбутньої політичної та кримінальної відповідальності Кремль намагається звинуватити у всіх невдачах військових командирів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE