Politerno > Україна і світ > Ворог намагається розвинути успіх на важливому напрямку та закріпитися у Лимані – свіжа карта

Ворог намагається розвинути успіх на важливому напрямку та закріпитися у Лимані – свіжа карта

  • 27 Травня, 2022
  • 762 Переглядів
  • 0

У п’ятницю, 27 травня, Міноборони Британії оприлюднило свіжу карту бойових дій в Україні.

Відповідний пост Міністерство оборони Великобританії опублікувало на своїй сторінці у Twitter.

За даними британської розвідки, загарбники трохи просунулися на Донеччині.

За даними Генштабу ЗСУ, на Харківському напрямку противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих позицій та стримуванні просування наших військ.

На Слов’янському напрямі російські окупанти продовжують обстріл позицій наших військ, відновили наступ. На Донецькому напрямку загарбники провадять активні наступальні дії. Продовжують вогневе ураження наших підрозділів, завдають ракетних ударів, перегруповують війська. Противник намагається розвинути успіх на Бахмутському напрямку, порушити маршрути логістичного забезпечення та відрізати наші підрозділи від основних сил. На лиманському напрямі ворог веде розвідку, за підтримки артилерії намагається закріпитись у населеному пункті Лиман.

На Південнобузькому напрямку противник продовжує вживати заходів щодо збереження контролю за територією Херсонської області.

Нагадаємо, волинська бригада Сил територіальної оборони продемонструвала навички ведення бою в разі наступу ворожих військ з Білорусі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE