Politerno > Україна і світ > “Це смішна, неприйнятна та шкідлива поведінка української влади” – Андерс Ослунд про відмову випускати Порошенка

“Це смішна, неприйнятна та шкідлива поведінка української влади” – Андерс Ослунд про відмову випускати Порошенка

  • 28 Травня, 2022
  • 1979 Переглядів
  • 0

Шведсько-американський економіст Андерс Ослунд відреагував на відмову випускати експрезидента України Петра Порошенка з України для участі у засіданні Парламентської асамблеї НАТО.

Про це він повідомив у Twitter.

 

За його словами такі дії з боку української влади є “смішними, неприйнятними та шкідливими.

“Це смішна, неприйнятна та шкідлива поведінка української влади, яка блокує експрезидента Порошенка відвідування важливої ​​Парламентської асамблеї НАТО у Вільнюсі”, — написав економіст.

Ослунд наголосив, що Альянс розуміє, що України поки не недостатньо демократична для вступу в НАТО. Він також додав, що представники української влади мають вибачитися перед організацією та Порошенком.

“НАТО зрозуміє це як те, що Україна недостатньо демократична для вступу в НАТО. Українська влада має вибачитися і перед НАТО, і перед Порошенком”, — констатував він.

Раніше ми повідомляли, що експрезидента України та лідера “ЄС” Петра Порошенка вдруге не випустили на міжнародну зустріч попри те, що документи із затвердженням складу офіційної делегації підписав голова ВР Руслан Стефанчук.

Нагадаємо, нова посол Сполучених Штатів в Україні Бріджит Брінк отримала візу для роботи в нашій країні.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE