Politerno > Україна і світ > Оприлюднено кадри, як доставлялася зброя і підмога на Азовсталь

Оприлюднено кадри, як доставлялася зброя і підмога на Азовсталь

  • 31 Травня, 2022
  • 795 Переглядів
  • 0

Головне управління розвідки опублікувало відео, як українські захисники вертольотами доставляли зброю та боєприпаси бійцям на “Азовсталь”.

Відео оприлюднило Головне управління розвідки

 

“Щоб доставити захисникам Маріуполя вкрай необхідну зброю та боєприпаси, вертолітники ЗС України та спецпризначенці ГУР МО України здійснили унікальну за складністю операцію”,  йдеться у повідомленні.

Унікальна спецоперація проводилася фахівцями ГУР МО та полку «Азов». Усього було 7 таких місій, 16 вертольотів успішно доставляли боєприпаси, їжу, воду та медикаменти.

Під час однієї з них для посилення гарнізону було переправлено 72 бійці полку “Азов”. На 5-й та 7-й місіях окупантам вдалося збити по одному українському вертольоту. Також було збито пошуково-рятувальний борт, що вилетів на допомогу.

Командир полку “Азов” Андрій Білецький розповів про героїзм екіпажів вертольотів, які доставляли підкріплення, озброєння, ліки та інше найнеобхідніше захисникам Маріуполя.

Нагадаємо, радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що 5 канал, Прямий та Еспресо вимкнули з цифрового ефіру через “нарцисизм” експрезидента України та “руйнівні інформаційні технології”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE