Politerno > Україна і світ > Кількість жертв у Часовому Яру зросла до 47

Кількість жертв у Часовому Яру зросла до 47

  • 13 Липня, 2022
  • 474 Переглядів
  • 0

З-під завалів зруйнованої ракетним ударом 9 липня багатоповерхівки у місті Часів Яр на Донеччині рятувальники дістали 47 тіл.

Про це повідомила речниця Донецької ОВА Тетяна Ігнатченко в ефірі націоанільного телемарафону у середу.

“Десь на 85% уже розібрані завал. Рятувальники зазначають, що вони сьогодні вже напевне підходять до завершення цієї рятувальної операції”, – повідомив Ігнатченко.

Станом на 9 ранку було відомо про 46 загиблих. За даними заступника голови ОП Кирила Тимошенко о 09:48 з-під завалу дістали тіло ще однієї жінки.

Всього з початку робіт на місці події виявлено та вилучено тіла 47 загиблих людей, з них 1 дитина, врятовано з-під завалів 9 людей. Роботи продовжуються.

Як повідомлялося, міністерство оборони РФ заявило, що ракетним ударом по Часовому Яру в Донецькій області “знищили понад триста націоналістів”. Станом на 08:45 11 липня внаслідок ракетного удару по п’ятиповерховому житловому будинку в Часовому Яру на Донеччині загинуло 20 людей.

Нагадаємо, уряд Німеччини оприлюднив список летальної та нелетальної допомоги Україні, що включає озброєння, боєприпаси, пальне, медичні засоби, обмундирування, намети й спальники тощо.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE