Politerno > Україна і світ > На Миколаївщині внаслідок обстрілу загинули 5 людей, у Запоріжжі приліт у підприємство

На Миколаївщині внаслідок обстрілу загинули 5 людей, у Запоріжжі приліт у підприємство

  • 13 Липня, 2022
  • 775 Переглядів
  • 0

Внаслідок ворожого обстрілу Миколаївщини загинули п’ятеро мирних жителів, у Запоріжжі російські ракети влучили у підприємство.

“Станом на ранок ворог наніс 28 ударів з РСЗО по різним населеним пунктам. Внаслідок чого була пошкоджена лікарня та житлові будинки.

Також був артобстріл по Вітовському району, попередньо загинуло 5 цивільних”, – зазначив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко в Telegram.

В обідню пору 13 липня у місті Запоріжжя пролунали вибухи – російські ракети влучили у підприємство.

“В обласному центрі зафіксовано два прильоти ворожих ракет. Поцілили в одне з підприємств міста”, – повідомила Запорізька обласна військова адміністрація у Telegram.

Більше інформації у ЗОВА пообіцяли надати пізніше.

Влада закликає мешканців зберігати спокій, дотримуватись правил повітряної тривоги та не розголошувати інформацію про влучання ворожих ракет.

Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат підтвердив “Українській правді”, що росіяни вдарили по Запоріжжю 2 крилатими ракетами з акваторії Чорного моря.  

Як повідомлялося, з-під завалів зруйнованої ракетним ударом 9 липня багатоповерхівки у місті Часів Яр на Донеччині рятувальники дістали 47 тіл.

Нагадаємо, НАБУ повідомило екскерівнику Нацагентства з управління арештованим майном Антону Янчуку про підозру у зловживанні владою та розтраті 426 млн гривень.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE