Politerno > Україна і світ > Окупанти повідомляють, що ЗСУ нанесли масований удар по ППО біля Луганська

Окупанти повідомляють, що ЗСУ нанесли масований удар по ППО біля Луганська

  • 13 Липня, 2022
  • 950 Переглядів
  • 0

Після вибухів у Луганську у так званій “ЛНР” заявили, що українська армія завдала удару по військовій частині ворожої ППО.

Про це повідомили пропагандистський ЗМІ РФ РИА-Новости та telegram-канали “Луганскинформцентр“, Интерфакс.ru.

 

Спочатку повідомлялося про збиту над Луганськом ракету “Точка-У”. Її нібито збили в районі селища Ювілейне, що входить до складу Луганська.

 

У той же час РИА Новости повідомило, що, як мінімум, чотири зенітні ракети були запущені по повітряним цілям на захід від Луганська.

Представник “Народної міліції” так званої “ЛНР” Андрій Марочко повідомив, що українська армія завдала масованого удару по військовій частині протиповітряної оборони (ППО), яка захищає небо над Луганськом.

“Збройні формування України завдали масованого удару по військовій частині ППО, яка забезпечує безпеку міста Луганськ”, – заявив Марочко.

ВІДЕО ДНЯ
 

Згодом у так званій “ЛНР” заявили, що Збройні сили України випустили по Луганську дев’ять ракет із реактивних систем залпового вогню американського виробництва “HIMARS”.

Нагадаємо, протягом 4 останніх днів гирлом Бистре пройшли 16 торговельних суден, які будуть завантажені українським зерном.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE