Politerno > Україна і світ > “Сеанс екзорцизму”: із зали парламенту вигнали симпатика Лукашенка, який вбрався у камуфляж ЗСУ. ВІДЕО

“Сеанс екзорцизму”: із зали парламенту вигнали симпатика Лукашенка, який вбрався у камуфляж ЗСУ. ВІДЕО

  • 18 Липня, 2022
  • 1135 Переглядів
  • 0

Опозиційні нардепи вигнали позафракційного депутата вигнанця із фракції “Слуга народу” Євгенія Шевченка із сесійної зали за несанкціонований однострій ЗСУ.

Про це повідомив народний депутат “ЄС” Володимир В’ятрович у Facebook.

Як свідчить відео, оприлюднене В’ятровичем, претензії до Шевченка на засіданні 18 липня виникли через те, що той був вдягнений у камуфляж, а його мають право носити лише військовослужбовці ЗСУ та інші військові формування, встановлені законодавством України.

“Сеанс екзорцизму під куполом Ради, або білоруська ДРГ в парламеті.

Разом із колегами з фракції “Європейська солідарність” вигнали із зали засідань ВРУ ватника і фаната самозванця Лукашенка Євгєнія Шевченка, який посмів одягнути на себе однострій ЗСУ.

Не дозволимо ганьбити честі справжніх захисників України!”, – зазначив В’ятрович.

У травні 2021 року парламентська фракція “Слуга народу” вирішила виключити народного депутата Євгенія Шевченка зі свого складу й надіслала відповідний документ керівництву Верховної Ради. Голова партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко пояснив, що Шевченко поставив під загрозу відносини України із міжнародними партнерами

Шевченко відомий своїми пролукашенківськими поглядами.

Як повідомлялося, Євгеній Шевченко 20 квітня 2021 року самовільно літав до Мінська на зустріч із самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком і навіть заявив, що Лукашенка більше третини українців хотіли б бачити своїм президентом.

Нагадаємо, мер Чернігова Владислав Атрошенко підтвердив, що зустрічався з конгресвумен Вікторією Спартц, яка нещодавно зробила кілька гучних заяв щодо голови ОП Андрія Єрмака і контролю за поставками зброї.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE