Politerno > Україна і світ > Корбан звернувся до Зеленського щодо вирішення “непорозуміння” з його громадянством

Корбан звернувся до Зеленського щодо вирішення “непорозуміння” з його громадянством

  • 22 Липня, 2022
  • 473 Переглядів
  • 0

Голова територіальної оборони Дніпропетровської області Геннадій Корбан звернувся до президента Володимира Зеленського з проханням вирішити “непорозуміння” щодо відмови у в’їзді в Україну.

Про це Корбан повідомив у Facebook.

“Хочу звернутись до президента України як гаранта Конституції. Чи можна вирішити це непорозуміння, яке сталося зі мною на порозі нашого спільного дому?”, – зазначив він.

Корбан повідомив, що перебуває на в’їзді до України у пункті пропуску “Смільниця”.

“Мені досі здається, що це якесь непорозуміння чи розіграш. У мене вилучили паспорт громадянина України, видали акт. Додому в Україну мене не пускають. До Дніпра, де живуть мої хворі батьки, до міста та країни, яку я люблю та захищаю з 2014 року та керую штабом територіальної оборони з 24 лютого 2022 року”, – зазначив він.

Корбан також опублікував документ про вилучення паспорта для виїзду за кордон. Там зазначається, що закордонний паспорт Корбана є недійсним згідно з дорученням ГУ ДМС у Дніпропетровській області від 20 липня 2022 року.

У документі Корбан зазначений як “особа без громадянства”.

У п’ятницю в очільника територіальної оборони Дніпропетровської області Геннадія Корбана під час в’зду в Україну прикордонники вилучили український закордонний паспорт. Прикордонники заявили йому, що його українське громадянство припинене.

Нагадаємо, у Стамбулі підписано угоду про розблокування українських портів для вивезення зерна.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE