Politerno > Україна і світ > У Мелітополі ЗСУ вдарили по аеродрому й залізниці, а на Луганщині – по готелю, де жили росіяни

У Мелітополі ЗСУ вдарили по аеродрому й залізниці, а на Луганщині – по готелю, де жили росіяни

  • 24 Липня, 2022
  • 754 Переглядів
  • 0

На аеродромі окупованого Мелітополя лунали вибухи, неподалік міста пошкоджено залізницю, якою росіяни возять військових і техніку, а на окупованій Луганщині вночі “хлопнуло” по готелю, де жили окупанти. Вибухи сталися в місті Хрустальний (Красний Луч).

“В Мелітополі та поблизу міста чергова пекельна ніч для рашистів – одразу по трьох територіях”, – повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, який перебуває на підконтрольній Україні території.

По-перше, лунали вибухи й засвідчено дим на аеродромі Мелітополя, який окупанти безуспішно намагаються відновити після атак ЗСУ. 

По-друге, було чутно вибухи у східному напрямку від міста – поблизу села Костянтинівка.

По-третє, пошкоджено залізничну інфраструктуру в Мелітопольському районі, яку окупанти використовували для перевезення військової техніки та особового складу в напрямку м.Василівка та м.Токмак. 

Це значно ускладнює логістику ворога. 

В окупованій Луганщині вночі “хлопнуло” по готелю, де жили окупанти. Вибухи сталися в місті Хрустальний (Красний Луч).

У місцевих Telegram-каналах пишуть, що вдарити по рашистам могли ЗСУ.

Жителі тимчасово окупованого міста пишуть, що росіяни сильно налякані. Вони думають, що по готелю били з РСЗВ HIMARS.

“Готель в центрі міста, в ньому жили орки, в середину нікого не пускають, кажуть що може щось вибухнути”, – пишуть користувачі мережі.

За непідтвердженою інформацією, ракети “лягали” прямо на дах готелю. В результаті “прильотів” РФ зазнала чергових втрат – загинуло і постраждало близько 100 окупантів. 

Нагадаємо, у неділю вранці на Хмельниччині гриміло, спрацювала система Протиповітряної оборони.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE