Politerno > Україна і світ > СБУ вичислила соратника Кадирова, причетного до звірств на Київщині

СБУ вичислила соратника Кадирова, причетного до звірств на Київщині

  • 12 Серпня, 2022
  • 772 Переглядів
  • 0

СБУ встановила особу російського командира з Чечні, який чинив звірства у селищі Бабинці Бучанського району на Київщині.

Про це повыдомляє пресслужба СБУ.

"Зловмисником виявився командир мобільного загону особливого призначення (більше відомого як ОМОН) Росгвардії по чеченській республіці "Ахмат" – Бісаєв Анзор Саладієвич. Цей окупант входив до найближчого оточення Кадирова", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що на початку березня окупант разом зі своїми підлеглими вдерся в один із приватних місцевих будинків і викрав підлітка.

До хлопця застосовували різні види катувань, вимагаючи інформацію про розташування Збройних сил України, погрожували вогнепальною зброєю, приставляли ніж до горла. Потім його посадили до броньованого автомобіля і продовжили знущання, погрожували фізичною розправою.

Після звільнення Київщини окупант втік на територію Росії, де переховується від правосуддя донині. Злочинцю оголошено про підозру, тривають заходи з притягнення його до відповідальності.

Наприкінці липня Сили спецоперацій отримали дані на причетних до звірств у Бучі військових 83 окремої десантно-штурмової бригади, що дислокується в Уссурійську Приморського краю РФ.

Нагадаємо, Україна отримала чергову партію британських РСЗВ M270.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE