Politerno > Україна і світ > Затримали “начальника” окупаційної “поліції” деокупованої Балаклії

Затримали “начальника” окупаційної “поліції” деокупованої Балаклії

  • 10 Вересня, 2022
  • 696 Переглядів
  • 0

У звільненому від росіян Куп’янську працівники ДБР затримали так званого начальника окупаційної “поліції” міста Балаклія.

Про це повідомляє ДБР.

“У межах відпрацювання інформації щодо можливої співпраці на деокупованих територіях місцевих правоохоронців з окупантами, працівникам ДБР, спільно із військовою контррозвідкою СБУ, за сприяння ГУНП у Харківській області, вдалося оперативно встановити зрадника, який очолив так званий поліцейський відділок окупаційної влади у Балаклії.

Раніше зрадник був одним із керівників Балаклійської поліції, а коли прийшли окупанти – добровільно зголосився з ними співпрацювати. За це він отримав посаду начальника окупаційного відділку”, – йдеться у повідомленні.

У ДБР повідомили, що після того, як Збройні сили України вибили з Балаклії загарбників, зрадник вирішив втекти до так званої “ЛНР”, але не встиг – його затримали у місті Куп’янськ.

Нині вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру, а також обрання міри запобіжного заходу. Процесуальне керівництво здійснює Харківська обласна прокуратура.

Нагадаємо, українські захисники продовжують звільнення населених пунктів на Харківщині та на Південнобузькому напрямку.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE