Politerno > Україна і світ > У Луганську внаслідок вибуху загинув “генпрокурор” – росЗМІ

У Луганську внаслідок вибуху загинув “генпрокурор” – росЗМІ

  • 16 Вересня, 2022
  • 424 Переглядів
  • 0

В окупованому Луганську прогримів вибух в приміщенні так званої генеральної прокуратури терористичної “ЛНР”, біля будівлі зібралися колаборанти та бойовики. 

Про це повідомило прокремлівське видання “РИА Новости“.

“За попередніми даними, генпрокурор ЛНР Сергій Горенко помер від отриманих поранень унаслідок вибуху в його кабінеті”, – йдеться у повідомленні.

Разом із Гонерком загинула також і його “заступниця” Катерина Стегленко.

Інформацію про смерть Горенка російському ЗМІ повідомили джерела. Наразі ЗМІ не має підтвердження інформації від так званої “влади ЛНР”.

Раніше повідомлялося про “бавовну” у приміщенні так званої генпрокуратури. Спочатку повідомлялося, що в результаті вибуху є поранені. 

Джерела пропагандистів підтверджували, що поранення отримав і сам так званий “генпрокурор” Сергій Горенко, але не уточнювали інформації щодо його стану. Водночас, деякі Telegram одразу писали про його смерть.

Відзначається, що у приміщенні біля кабінету Горенка спрацював саморобний вибуховий пристрій. Окупанти і бойовики називають це “терактом”.

Наразі невідомо про яку кількість жертв у результаті вибуху йдеться.

Нагадаємо, підрозділи росіян, які досі знаходяться на тимчасово окупованих територіях Херсонщини, відрізані від налагодженого постачання їжі та питної води.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE