Politerno > Україна і світ > “Із воєнними злочинцями ніхто ніяких переговорів вести не буде!”, – Кондратюк відповіла Матвієнко

“Із воєнними злочинцями ніхто ніяких переговорів вести не буде!”, – Кондратюк відповіла Матвієнко

  • 6 Жовтня, 2022
  • 1235 Переглядів
  • 0

Верховна Рада відхилила пропозицію російського парламенту сісти за стіл переговорів.

Про це повідомила віцеспікерка Верховної Ради Олена Кондратюк у Facebook.

Раніше голова Ради Федерації Росії Валентина Матвієнко на саміті глав Парламентів G20 в Індонезії запропонувала делегації України, яку очолює Кондратюк, "терміново сісти за стіл переговорів".

"Рада, що мій сьогоднішній виступ на Саміті G20 в Індонезії з закликом до парламентів усіх країн світу засудити злочини росіян, псевдореферендуми і анексію наших територій підтримали усі демократії, також він змусив росіян вчергове збрехати про переговори, тепер - вже у парламентах…

Відверто кажучи, від попереднього пафосу і зверхності "матвієнок" залишилась одна брехня!

Всі, хто проголосував за анексію українських територій - воєнні злочинці! З ними ніхто ніяких переговорів вести не буде! Всі вони відповідатимуть в Міжнародному Трибуналі!

Україна перемагає і переможе!", - зазначила Кондратюк.

Голова Радфеду РФ Валентина Матвієнко запропонувала делегації України на майданчику 8-го саміту глав Парламентів G20 в Індонезії сісти за стіл переговорів. "Давайте просто сьогодні на майданчику парламентської "двадцятки" сядемо за стіл переговорів: парламент Росії, парламент України. Давайте спробуємо зрозуміти один одного, знайти домовленості", - заявила вона.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський вніс до парламенту проєкт постанови про призначення головою Національного банку України Андрія Пишного.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE