Politerno > Україна і світ > У Севастополі “бавовна”, ймовірно, пошкоджено фрегат “Адмірал Макаров” – окупанти перекрили бухту

У Севастополі “бавовна”, ймовірно, пошкоджено фрегат “Адмірал Макаров” – окупанти перекрили бухту

  • 29 Жовтня, 2022
  • 1202 Переглядів
  • 0

В українських та російських пабліках повідомляють про те, що БПЛА завдали удару по кораблям Чорноморського флоту РФ у Севастополі, включаючи фрегат “Адмірал Макаров”.

“Кораблі Чорноморського флоту відбивають атаку безпілотників, жодні об’єкти в місті не пошкоджені”, – написало кремлівський ТАСС із посиланням на окупаційну владу.

Через це нібито тимчасово перекрито рейд у Севастополі, не ходять пороми та катери, рух між районами можливий лише автобусами.

“Губернатор” Севастополя Михайло Развозжаєв заявляв, що атаку на Чорноморський флот відбито, ніхто не постраждав.

Тим часом у телеграм-каналах публікують фото та відео вибухів у Севастопольській бухті сьогодні.

На опублікованих відео з бухти Севастополя, яку атакували безпілотники, чути вибухи і видно пуски ракет, а поряд здіймається дим. “Щось вибухнуло”, – коментує за кадром авторка відео.

Також повідомляється, що під час вибухів було пошкоджено фрегат “Адмірал Макаров”, який став флагманом після втрати росіянами “Москви”.

У ході атаки дронами по кораблям Чорноморського флоту РФ пошкоджено радіолокаційну систему фрегата “Адмірал Макаров”, а також є “дірка в мінному тральщику”.

Нагадаємо, Сполучені Штати готові на будь-які дії, аби зупинити зловмисну діяльність Ірану, який постачає Росії БПЛА для ведення війни проти України. 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE