Politerno > Україна і світ > Російські загородзагони свідчать про небажання воювати і погану дисципліну, – розвідка Британії

Російські загородзагони свідчать про небажання воювати і погану дисципліну, – розвідка Британії

  • 4 Листопада, 2022
  • 464 Переглядів
  • 0

Британська розвідка проаналізувала практику використання Росією загороджувальних загонів для розстрілу дезертирів.

Про це, як пише “Європейська правда”, йдеться у розвідувальному огляді Міноборони Британії.

“Через низький моральний дух та небажання воювати, російські війська, ймовірно, почали розгортати “загороджувальні загони” або “блокувальні підрозділи” – йдеться в огляді.

Ці підрозділи погрожують розстрілювати власних солдатів, що відступають, з метою примусити їх до наступу, і використовувалися російськими військами в попередніх конфліктах.

“Російські генерали, ймовірно, хочуть, щоб командири застосовували зброю проти дезертирів, в тому числі, можливо, вони санкціонували стрілянину на ураження таких дезертирів після попередження. Генерали також, ймовірно, хочуть утримувати оборонні позиції до смерті” – йдеться в огляді.

Тактика розстрілу дезертирів, на думку британської розвідки, свідчить про низьку якість, низький моральний дух і недисциплінованість російських військ.

Раніше ми повідомляли, що як свідчить нова телефонна розмова російських загарбників, яку перехопила СБУ, російські “заградзагони” з числа мобілізованих новачків розстрілюють ув’язнених при спробі втечі з поля бою, за ними стоять регулярні війська.

Нагадаємо, окупанти втричі збільшили інтенсивність бойових дій на окремих ділянках фронту, щодня відбувається до 80 атак.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE