Politerno > Україна і світ > Сили ППО збили більшість ракет: в районі Києва 9 з 10, на Полтавщині – 10, на Дніпропетровщині – 15

Сили ППО збили більшість ракет: в районі Києва 9 з 10, на Полтавщині – 10, на Дніпропетровщині – 15

  • 5 Грудня, 2022
  • 2267 Переглядів
  • 0
Сили ППО України

Під час ракетної атаки 5 грудня російськими окупантами українські ППО збили більшість ракет.

Про це повідомив у відеозверненні Президент Володимир Зеленський.

"Бажаю здоров'я! Хочу подякувати силам ППО, нашим енергетикам і нашому народу. ППО більшість ракет збили. Енергетики вже почали відновлювати світло. Наш народ ніколи не здається. Слава Україні!" - сказав Зеленський.

У районі Києва під час чергової ракетної атаки армії рф було зафіксовано 10 ракет, 9 з яких, або 90%, попередньо, було знищено. Про це повідомили у КМВА у Telegram, пише УНН.

"У районі повітряного простору Києва було зафіксовано 10 ракет. Попередньо, знищено 9", - вказали у КМВА, наголосивши, що інформація уточнюється.

"Дякуємо нашим силам ППО!" - вказали у КМВА.

Також українські сили ППО збили 15 російських ракет у Дніпропетровській області, повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка у Telegram.

"Гарні новини від наших вартових неба. Захисники з повітряного командування "Схід" збили 15 російських ракет", - йдеться в повідомленні.

На Полтавщині сили ППО збили до 10 російських ракет – "прильотів" не було. Про це в Telegram повідомив голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

"На Полтавщині без "прильотів". Сили ППО відпрацювали на повну. Збили до 10 російських ракет", – написав Лунін.

У Черкаській області 5 грудня були влучання по обʼєктах енергетичної інфраструктури, тривають повʼязані з цим аварійні відключення світла.

Нагадаємо, 5 грудня російські війська знову завдали по Україні масованих ракетних ударів. Внаслідок масованої ракетної атаки пошкоджені два інфраструктурних об’єкти в Одеській області, на Миколаївщині всі 10 черг графіку стабілізаційних відключень відключено від елеткропостачання.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE