Politerno > Україна і світ > Для “нормалізації ситуації” Росії потрібні гарантії безпеки – Медведєв

Для “нормалізації ситуації” Росії потрібні гарантії безпеки – Медведєв

  • 26 Грудня, 2022
  • 672 Переглядів
  • 0
Дмитро Медведєв

Заступник голови російського радбезу Дмитро Медведєв заявив, що для нормалізації ситуації, яка може призвести до Третьої світової війни, Росія повинна отримати максимальні “гарантії безпеки”.

Про це Медведєв написав у своїй статті для “Российской газеты

"Нові домовленості щодо роззброєння зараз нереальні і не потрібні. Чим швидше будуть отримані гарантії максимальної безпеки, які влаштовують нашу країну, тим швидше нормалізується ситуація.

Якщо ж ми їх не отримаємо – напруга зберігатиметься невизначено довго. Світ продовжить балансувати на межі Третьої світової війни і ядерної катастрофи. Ми робитимемо все, щоб їх не допустити", - заявив Медведєв.

За словами Медведєва, єдине, що сьогодні стримує "ворогів" РФ, – це "розуміння, що Росія керуватиметься Основами державної політики РФ у сфері ядерного стримування, і у разі, якщо виникне реальна загроза, діятиме згідно з ними".

"Біда в тому, що в такому разі ніхто згодом не розбереться, що це було – удар у відповідь чи превентивний. Це, звісно, лякає західних благодійників, які тривалий час навіювали українському політичному наброду ілюзію невразливості та безкарності в обмін на повну слухняність. Тому західний світ і балансує між пекучим бажанням максимально принизити, образити, розчленувати і знищити Росію, з одного боку, і бажанням уникнути ядерного апокаліпсису – з іншого", – заявив заступник голови Радбезу.

Медведєв також зізнався, що Росія домагається припинення існування законно обраної української влади.

"Ми докладемо всіх необхідних зусиль, щоб усі цілі спеціальної військової операції (війни проти України – ред.) були досягнуті. А огидний режим київських націоналістів припинив своє існування. Сьогодні, крім нас, з цією місією не впоратися більше нікому", - додав скандально відомий російський чиновник.

Нагадаємо, 25 грудня окупанти обстріляли 5 областей України. Сили оборони відбили ворожі атаки, а також уразили 9 пунктів управління і 7 районів зосередження окупантів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE