Politerno > Україна і світ > Партизани в Росії активізувалися, під Красноярськом зупинили ешелони, – ГУР

Партизани в Росії активізувалися, під Красноярськом зупинили ешелони, – ГУР

  • 4 Січня, 2023
  • 582 Переглядів
  • 0

Розвідка Міноборони заявляє, що в ніч на 4 січня у Росії у районі Красноярська невідомі зупинили рух поїздів, що у ГУР вважають доказом активізації руху опору в РФ.

Про це повідомляє Головне управління розвідки МО України.

“Воєнна розвідка України фіксує активізацію руху опору в РФ.

В ніч на 4 січня у Росії партизани вчергове зупинили рух цивільних потягів та військових ешелонів на ділянці Транссибірської залізниці у районі Красноярська”, – йдеться у повідомленні.

Російські ЗМІ та медіа нічого не повідомляють про інцидент на залізниці поблизу Красноярська.

А за даними ГУР, у новому 2023 році “це вже принаймні шостий випадок знищення блоків сигналізації, централізації та блокування на залізниці у різних регіонах Росії, що призводить до порушень у графіках руху військових ешелонів”.

За підрахунками ГУР, у 2022 році було зафіксовано близько 40 таких випадків, а також випадки знищення залізничних трансформаторів та локомотивів.

"Суттєва активізація рейкових партизан у Росії відбулася після оголошення путінським режимом часткової мобілізації", – додають у військовій розвідці України.

Нагадаємо, майже 70 нардепів відмовились підписувати звернення до спікера Руслана Стефанчука про позбавлення повноважень депутатів, які були обрані від заборонених проросійських партій.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE