Politerno > Україна і світ > Трупи вивозили камазами, 610 жертв: Кремль приховує втрати у Макіївці, бо боїться бунту – перехоплення

Трупи вивозили камазами, 610 жертв: Кремль приховує втрати у Макіївці, бо боїться бунту – перехоплення

  • 10 Січня, 2023
  • 524 Переглядів
  • 0

У перехопленні розвідки російський окупант розповідає дружині, що російська влада замовчує про події в Макіївці, щоб уникнути бунту, і насправді там загинуло більше 600 загарбників. 

Про це повідомило головне управління розвідки.

У розмові дружина росіянина розповідає чоловіку, що з Макіївки росіяни вивозили трупи "камазами" і там, насправді, 610 загиблих. Цю інформацію їй нібито повідомили рідні іншого окупанта, який безпосередньо брав участь у вивезенні тіл.

"Він особисто перевозив тіла ось цих от з Макіївки і з другого...з госпіталю. Каже, що 610 загиблих у Макіївці. Каже, 12 "камазів" я вивіз", - розповідає окупант.

У відповідь росіянин погоджується і стверджує, що уже розповідав про це дружині, але та вірила заявам влади окупантів.

Також дружина розповіла окупанту, що привітання російського диктатора Володимира Путіна з Новим 2023 роком було найубогішим з усіх, які вона бачила.

 

У новорічну ніч завдяки точному удару ЗСУ у Макіївці вдалося ліквідувати близько 400 мобілізованих росіян, ще близько 300 загарбників дістали поранення різного ступеня тяжкості. Російські солдати дислокувалися в будівлі місцевого професійно-технічного училища №19.

 

Міністерство оборони РФ заявило, що кількість загиблих у Макіївці внаслідок удару по місцю дислокації російських військовослужбовців зросла до 89.

Російський терорист, колишній так званий "міністр оборони ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) підтвердив масове знищення російських військовослужбовців в окупованій Макіївці.

Нагадаємо, протягом 10 січня у Росії сталося ще дві надзвичайні ситуації з літаками цивільної авіації. Таким чином, лише за 10 днів нового року на Росії сталося щонайменше десять інцидентів за участю авіатранспорту.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE