Politerno > Україна і світ > У Бердянську підірвано авто гауляйтера

У Бердянську підірвано авто гауляйтера

  • 13 Січня, 2023
  • 376 Переглядів
  • 0

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області підірвано авто гауляйтера міста, окупанти стверджують, що він вижив.

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на коментар голови міської військової адміністрації Бердянська Вікторії Галіціної, радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

"На цей час немає підтвердженої інформації щодо ураження ворожої техніки. Маємо надію, що воно (ураження - ред.) є, бо пожежа дуже велика", - зазначила голова ВА.

Галіцина наголосила, що інформація щодо уражених ворога перевіряється.

Російські ЗМІ стверджують, що о 19:30 у Бердянську було підірвано замінований автомобіль так званого "глави військово-цивільної адміністрації" Бердянського району Кичигіна Олексія. Окупанти кажуть, що "завдяки щасливому випадку" гауляйтер не постраждав, оскільки "вчасно помітив підозрілий предмет на дні службового автомобіля".

Сила вибуху, за словами окупантів, становила близько 1 кг вибухової речовини в тротиловому еквіваленті. У підриві ворог звинуватив ЗСУ.

Нагадаємо, ватажок “ПВК Вагнер” Євген Пригожин заявив, що у його угруповання “постійно намагаються вкрасти перемогу”, натякаючи на повідомлення Міноборони РФ про нібито захоплення Соледару.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE