Politerno > Україна і світ > Не треба звертати увагу на дрібниці: Зеленський закликав журналістів нагадати людям, що вони на війні

Не треба звертати увагу на дрібниці: Зеленський закликав журналістів нагадати людям, що вони на війні

  • 3 Лютого, 2023
  • 1003 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський закликав журналістів об’єднатися, щоб зміцнити дух українців та нагадати їм, що війна триває.

Про це повідомляє Інтерфакс із посиланням на заяву Зеленського на пресконференції за підсумками саміту Україна – ЄС у Києві.

“Хочу звернутися насамперед до журналістів нашої держави. Вам потрібно об’єднатися якнайшвидше, зміцнити цей дух, нагадати тим, хто відпочиває, що ми всі – на війні і нагадати, як це все розпочиналося. Всім потрібно розуміти, що вони на війні. І вона ще не закінчилася”, – заявив Зеленський.

Президент наголосив, що стійкість українських захисників залежить, зокрема, від мотивації, яку дає дух усередині держави.

“Дух та мотивація залежать від кожного з нас. Не треба звертати увагу на якісь дрібниці, а займатися головним. Головне питання нашої держави – війна.

Я вважаю, що на самому початку війни дух був сильнішим. Ми всі були на війні. У місцях, де не було окупації. У нас було повне відчуття, що ми всі на війні. Наразі я бачу в деяких містах, що вони – на відпочинку. І я вважаю, що це – слабкість”, – додав він.

Нагадаємо, Печерський рай суд Києва арештував 5 підозрюваних у нібито корупційних закупівлях харчів для Міноборони.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE