Politerno > Україна і світ > Уряд затвердив нових заступників Резнікова

Уряд затвердив нових заступників Резнікова

  • 21 Лютого, 2023
  • 267 Переглядів
  • 0

Кабінет міністрів призначив волонтера Віталія Дейнегу та експосла у Канаді Андрія Шевченка заступниками міністра оборони.

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук у Telegram.

Дейнегу призначили заступником міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, а Шевченка – заступником міністра оборони з питань європейської інтеграції.

За даними УП, обидві кандидатури були погоджені з президентом.

13 лютого міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що хоче звільнити із посади своїх заступників Івана Руснака та Олега Гайдука та призначити на посаду першого заступника міністра Олександра Павлюка, на посаду заступника з питань цифрового розвитку – волонтера Віталія Дейнегу, на посаду заступника з питань євроінтеграції – експосла Андрія Шевченка.

Тоді ж Резніков повідомив, що уже подав кандидатів на посади на погодження президенту, після чого має відбутись затвердження урядом.

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія призупиняє участь у договорі про стратегічні наступальні озброєння, тобто про обмеження ядерних озброєнь РФ та США. Своєю чергою, генсек НАТО Єнс Столтенберг закликав Росію переглянути своє рішення про призупинення своєї участі у договорі зі США про стратегічні наступальні озброєння (СНО).

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE