Politerno > Україна і світ > Після корупційного скандалу Резніков анонсував кадрові зміни в Міноборони

Після корупційного скандалу Резніков анонсував кадрові зміни в Міноборони

  • 13 Лютого, 2023
  • 451 Переглядів
  • 0

Міністр оборони Олексій Резніков ініціював призначення своїх нових заступників.

Про це Резніков написав у Facebook.

“З важливого. Хочу поінформувати про низку актуальних рішень, які стосуються кадрового та структурного оновлення Міністерства оборони для підвищення ефективності роботи.

Будуть нові заступники міністра. Відповідні документи на погодження я вже подав”, – зазначив міністр.

Кількість ймовірних заступників та прізвища Резніков не називає.

За даними джерел УП, цими кандидатурами є волонтер, громадський діяч, засновник благодійного фонду “Повернись живим” Віталій Дейнега та народний депутат  V, VI та VII скликань, експосол у Канаді, Андрій Шевченко.

На тлі скандалу із закупівлями продуктів харчування для українських військових за завищеними цінами подав у відставку заступник міністра оборони В’ячеслав Шаповалов.

Шаповалову було оголошено підозру, суд заарештував його на 2 місяці і визначив альтернативу застави в сумі 402 мільйони 600 тисяч гривень.

Перший заступник міністра, заступники міністра призначаються на посади та звільняються з посад Кабінетом міністрів за поданням прем’єр-міністра згідно з пропозиціями відповідного міністра.

Нагадаємо, окупанти продовжують штурмувати на Вугледарському напрямку, але зазнають дуже великих втрат, зокрема у бронетехніці: лише за минулий тиждень Сили оборони ліквідували 130 одиниць ворожої техніки.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE