Politerno > Україна і світ > Зеленський злякався запитань про провали підготовки до війни та зрадників на найвищих посадах – Бутусов

Зеленський злякався запитань про провали підготовки до війни та зрадників на найвищих посадах – Бутусов

  • 24 Лютого, 2023
  • 1732 Переглядів
  • 0

Головний редактор Цензор.нет Юрій Бутусов вважає, що президент Володимир Зеленський злякався зустрітись з ним на прес-конференції, оскільки не має що відповісти на питання про провали підготовки до війни.

Про це Бутусов написав на своїй сторінці у facebook.

“Друзі, мені відмовили в акредитації на прес-конференцію президента Володимира Зеленського. Пан Зеленський злякався зустрітись зі мною, керівником одного з впливових медіа, яке читають мільйони громадян, оскільки розуміє, що йому нема що сказати у відповідь на питання про провали підготовки до війни, про призначання державних зрадників на найвищі посади, про що я запитував його на минулій його великій прес-конференції у листопаді 2021-го”, – зазначив журналіст.

Бутусов вважає, що уся країна хотіла б почути питання про “відповідальність президента за здачу півдня України, за відсутність закупівлі снарядів та мін, за все те, що призводить до таких страшних втрат наших громадян”.

“Ну і за наявність російською агентури у владі зараз, я говорив про вплив Сівковича на партію Слуга народу, коли говорив про блокування податкових накладних. Але Зеленський хоче сісти у теплу ванну, і перетворити прес-конференцію у піар-захід, де можливість чесних питань та чесних відповідей буде максимально обмежена. Політик, який намагається уникнути незручних питань намагається ввести в оману своїх виборців”, – резюмував Бутусов.

Нагадаємо, Польща передала Україні перші чотири танки Leopard 2, днями прибудуть ще 60 танків PT-91.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE