Politerno > Україна і світ > Окупанти відводять свої кораблі у Чорному морі все далі від підконтрольного Україні берегу – Гуменюк

Окупанти відводять свої кораблі у Чорному морі все далі від підконтрольного Україні берегу – Гуменюк

  • 26 Лютого, 2023
  • 761 Переглядів
  • 0

Росія відводить свої кораблі у Чорному морі все далі від підконтрольного Україні берегу.

Про це повідомила начальниця пресцентру ОК «Південь» Наталія Гуменюк. Вона пояснила, чим продиктовані такі кроки ворога.

«І вони теж утискаються ближче до східного узбережжя Криму, відсовуються все далі від підконтрольного Україні берега. Тому що усвідомлюють, що далекобійна зброя все ближче і ближче. І тримаючись на такому віддаленні вони все ж таки час від часу виводять ракетоносії», – зазначила Гуменюк в ефірі телемарафону.

Гуменюк також повідомила, що 26 лютого, в корабельному угрупованні РФ у Чорному морі, яке складається з сімох одиниць, ракетоносіїв нема. Водночас вона нагадала, що росіянам достатньо кілька годин і ракетоносій поновить свою присутність. При цьому напередодні, під час повітряних тривог по всій Україні, у Чорному морі російський ракетоносій був.

Нагадаємо, в окупованому Маріуполі серед росіян паніка через вибухи на складах із боєприпасами та паливом. Ворог змушений переміщувати склади.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE