Politerno > Україна і світ > Білоруські партизани показали відео з дрона, який сів на А-50 в Мачулищах

Білоруські партизани показали відео з дрона, який сів на А-50 в Мачулищах

  • 2 Березня, 2023
  • 570 Переглядів
  • 0

Білоруси, які заявили, що пошкодили російський літак А-50 в Мачулищах 26 лютого, оприлюднили відео з дрона, що безперешкодно сів на радіолокаційну станцію цього літака, попри заяви влади Білорусі про охорону території аеродрому.

Про це повідомляє Bypol.

Стверджується, що білоруські партизани впродовж двох тижнів за допомогою дронів цивільного призначення, придбаних у магазині, вели авіарозвідку на військовому аеродромі “Мачулищі”. 

Під час однієї з успішних операцій з розвідки, як стверджують партизани, дрон не тільки залітав на територію аеродрому, що охороняється, пролітав поблизу А-50, а й навіть сідав на його радіолокаційну станцію (тарілку).

“Не так давно диктатор (самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко – ред.) вкотре розповідав своїм пропагандистам, що володіє найкращою ППО і засобами проти дронів. Тож, усі військові об’єкти нібито перебувають у цілковитій безпеці. 

Ну і як себе проявили хвалені засоби антидронової боротьби, на розробку і виробництво яких витрачено десятки мільйонів рублів бюджетних коштів? Відповідь очевидна – ніяк. А чи доповідали інформацію про ці інциденти самопризначеному правителю? Звичайно ж ні”, – зазначають партизани.

Нагадаємо, вранці 2 березня губернатор Брянської області РФ заявив, що в регіон нібито проникла українська ДРГ, нібито узяла в заручники мирних жителів і нібито обстріляла автомобіль.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE