Politerno > Україна і світ > Данілов спростував фейк пропагандистів РФ про “поранення” Залужного

Данілов спростував фейк пропагандистів РФ про “поранення” Залужного

  • 24 Травня, 2023
  • 871 Переглядів
  • 0

Секретар РНБО Олексій Данілов відреагував на дезінформацію російських пропагандистів начебто про “поранення” головнокомандувача Збройних сил Валерія Залужного.

Про це Данілов написав у Twitter.

“Президент України, верховний головнокомандувач ЗСУ Володимир Зеленський 24.05.2023 о 10.00 заслухав на Ставці доповіді головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та інших членів Ставки”, – зазначив Данілов.

Секретар РНБО проілюстрував свій твіт підморгуючим смайликом.

 

Перед цим російські пропагандисти почали розганяти фейк з посиланням на неназвані джерела, що Залужний дістав травму голови та множинні осколкові поранення під час начебто ракетного удару на початку травня по командному пункту в районі села Посад-Покровське під Херсоном.

Це вже не перша спроба пропагандистів РФ поширити дезінформацію щодо головнокомандувача. 20 травня заступниця міністра оборони України Ганна Маляр заявляла, що росіяни вигадали фейк про зникнення Залужного для деморалізації захисників у Бахмуті Донецької області.

Нагадаємо, окупаційний режим в Криму заявив, що “націоналізував” квартиру Олени Зеленської та спрямує кошти від її продажу “на потреби” війни; також вилучено торгові площі, бенефіціаром яких є колишній прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, та низку інших об’єктів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE