Politerno > Україна і світ > ЗСУ завдали успішного удару по Чонгарському мосту

ЗСУ завдали успішного удару по Чонгарському мосту

  • 29 Липня, 2023
  • 566 Переглядів
  • 0

У суботу зранку ЗСУ успішно завдали удару по Чонгарському мосту.

Про це повідомило управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

“Сили оборони України успішно нанесли удар по Чонгарському мосту вранці 29.07.2023”, – зазначає Стратком.

За даними телеграм-каналу “Крымский ветер”, інформацію в російських пабліках про пошкодження Чонгарського мосту “підтверджують російські туристи, які поїхали за новими відчуттями сухопутним коридором до Криму”.

На оприлюдненому скріншоті користувачі пишуть, що чонгарський міст перекритий через пошкодження, окупанти направляють автомобілі в об’їзд.

Раніше в суботу колаборант і гауляйтер окупованої Херсонщини Володимир Сальдо заявив, що минулої ночі Сили оборони нібито намагалися зруйнувати залізницю між окупованою частиною Херсонської області та Кримом.

У четвер 22 червня окупанти заявили про обстріл моста на адміністративному кордоні між Херсонською областю та Кримом поблизу Чонгара.

Спочатку так званий “міністр транспорту Криму” Микола Лукашенко заявив, що на повне відновлення Чонгарського мосту піде кілька тижнів. Згодом колаборант і гауляйтер окупованої Херсонщини Володимир Сальдо заявив, що пошкодження Чонгарського мосту внаслідок обстрілу виявилися серйознішими і міст не відновлять через 15-20 днів.

Через це окупанти на певний час припиняли автобусне сполучення між Кримом та Генічеськом Херсонщини.

Нагадаємо, внаслідок ракетного удару росіян по Запоріжжю у суботу ввечері загинули чоловік та жінка, ще одну жінку поранено.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE