Politerno > Україна і світ > Брехня Єрмака, Резнікова, Баканова, лояльність Зеленського. Бутусов пояснив безвідповідальність влади

Брехня Єрмака, Резнікова, Баканова, лояльність Зеленського. Бутусов пояснив безвідповідальність влади

  • 9 Серпня, 2023
  • 1273 Переглядів
  • 0

Кожного дня стрічку новин розриває: Герой показує, як знищує ворога… Герой загинув… Герой на лікуванні… Герой продовжує боротьбу…

Слуга народу вимагав хабар… Воєнком вкрав… Народний депутат втік з краіни… Міністр виплатив мільярди підставним фірмам, але контракти не виконані…

Люди жертвують собою, тому що беруть відповідальність за свій народ, а чому ж влада не відчуває відповідальності?

А тому що Єрмак, який брехав про «всеосяжне перемир’я» і прямо сприяв нападу Путіна, продовжує представляти Україну – ніякої відповідальності нема.

Резніков, який брехав, що він поборов корупцію, роздавав мільярди на підставних, які не виконали контракти – ніякої відповідальності нема.

Баканов, який призначив агентів ФСБ у керівництво СБУ, і здав південь України, навіть не ходить на допити – ніякої відповідальності нема.

Татаров, який брехав про зовнішнє управління США, адвокат Портнова та багатьох олігархів, продовжує заробляти у судах – ніякої відповідальності нема.

Тимошенко, який брехав про «велике будівництво», живе на рівні олігархів, але навіть відмовляється отримувати адмінпротокол – ніякої відповідальності нема.

Президент Зеленський показує, що лояльність до нього – це гарантія безкарності, і тому йде війна, а відповідальності у владі не більшає, а меншає. Хочете навести порядок у хаосі – починайте притягати до відповідальності своїх друзів, тільки тоді до усіх дійде сигнал.

Юрій Бутусов


Нагадаємо, парламент достроково припинив депутатські повноваження народного депутата Андрія Холодова.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE